Syksyn 2021 peruskurssi ja harjoitusajat

Syksyn 2021 peruskurssi alkaa lajinäytöksellä pe 3.9. klo 18:30 Salpausselän koulullaKurssin kesto on noin 3 kuukautta. Hinta on 90 euroa.

Mikäli et pääse ihan alusta asti mukaan, ei se mitään! Voit hypätä kelkkaan vielä muutaman viikon ajan kurssin alusta saapumalla harjoituksiin. Katso harjoitusvuorot täältä.

Peruskurssille riittää urheiluasu (verkkarit + t-paita) ja shinai eli bambumiekka. Shinain saat lainaan peruskurssin alussa seuralta. Shinain voi ostaa budoliikkeistä tai verkkokaupoista, ja seura myös järjestää yhteistilauksia. Shinain hinta on noin 30 euroa.

Harjoituksien ajaksi korut ja kellot on syytä ottaa pois. Harjoittelu tapahtuu paljain jaloin.

LISÄTIETOJA:
Janne Toivonen
janne.toivonen@lahdenkendoseura.fi
tai Facebook-viesti kendoseuralle: https://www.facebook.com/lahdenkendoseura/

Peruskurssi- ja jäsenmaksut

Muistutuksena: seura ei enää lähetä laskuja jäsen- ja harjoittelumaksuista, vaan jokaisen jäsenen tulee hoitaa maksunsa itse SuomiSportissa (www.suomisport.fi).

SuomiSportista löydät Shi Ken Kain maksut ao. ohjeilla. Käythän hoitamassa maksusi ajan tasalle 15.4. mennessä. Tällä erää maksettavana ovat siis seuran omat maksut, liiton maksuista ohjeistettiin jo tammikuussa.

Alaikäisen huoltajan tulee ensin itse kirjautua Suomisporttiin ja tehdä oma profiili. Tämän jälkeen huoltajana voit lisätä lapsesi tiedot ja luoda hänelle profiilin, minkä jälkeen voit ostaa jäsenyyden/vakuutuksen/lisenssin.

 

Peruskurssilaisten maksu

Peruskurssimaksu löytyy SuomiSportista näin:
Kirjaudu sisään > Ostamaan > Jäsenyyden > hakukenttään Shi Ken Kai > valitse Peruskurssimaksu (60 e) > maksuun.

 

Vanhojen jäsenten maksut

(…eli kaikkien muiden kuin peruskurssilaisten maksut)

Kirjaudu sisään > Ostamaan > Jäsenyyden > hakukenttään Shi Ken Kai > valitse Shi Ken Kain jäsenmaksu vuodelle 2019 + harjoitusmaksu puolelle vuodelle TAI koko vuodelle.

Mikäli herää kysymyksiä, ota yhteyttä puheenjohtajaan tai rahastonhoitajaan.

Vuoden 2019 FKA:n lisenssi SuomiSportista

Hyvää alkanutta harjoituskautta!

Viime vuosista poiketen kukin harrastaja hoitaa itse omat maksunsa Suomisportin verkkopalvelussa. Hanki FKA:n lisenssi 31.1.2019 mennessä, jotta vakuutukset pysyvät voimassa.

Surffaa osoitteeseen suomisport.fi ja rekisteröidy käyttäjäksi jos et jo ole. Siirry sitten ostamaan: valitse lisenssi tai vakuutuksellinen lisenssi. Hae sitten taikasanalla Kendo, ja valitse FKA lisenssi ja vakuutus jonka jälkeen valitse seurasi listasta – nopeiten sekin löytyy naputtelemalla hakulodjuun Shi Ken Kai.

Jatkavien harrastajien lisenssi ja vakuutus vuodelle 2019 maksaa 55 e.

Huom!
Alaikäisen huoltajan tulee ensin itse kirjautua Suomisporttiin ja tehdä oma profiili. Tämän jälkeen huoltajana voit lisätä lapsesi tiedot ja luoda hänelle profiilin, minkä jälkeen voit ostaa jäsenyyden/vakuutuksen/lisenssin.

Liiton kotisivuilta löytyy tarvittaessa erillinen ohje, jossa on yksityiskohtaisesti ohjeistettu Suomisportin käyttö: http://kendoliitto.fi/wp-content/uploads/FKA_Suomisport_ohje_harrastajille.pdf

Shi Ken Kain oma jäsenmaksu tulee maksettavaksi myöhemmin, josta ohjeistetaan sitten tuonnempana.